Publicat in data de: Monday, 13 May, 2019, 21:59

A scăpat ca prin urechile acului de o mare o TRAGEDIE. Oana Sârbu a povestit totul după aproape 20 de ani. Este INCREDIBIL ce s-a întâmplat

Share This
Tags

Oana Sârbu a scăpat ca prin urechile acului de o mare o TRAGEDIE. Oana Sârbu, în vârstă de 51 de ani, are permis de conducere de foarte mulți ani, însă în urmă cu ceva timp, artista a fost implicată într-un accident rutier destul de grav. S-a răsturnat cu mașina și a fost operată de cinci ori la piciorul drept.

„La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă. Mi-a luat mulţi ani până mi-am dat seama că, de fapt, accidentul acela nu a fost întâmplător. În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. Sistemul de acolo se schimbase, nu eram de acord cu nişte lucruri, drept pentru care seara mi-am cântat piesa, iar de dimineaţă mi-am strâns lucrurile, m-am urcat în maşină şi, clocotind de frustrare, marcată de o tristeţe profundă, am plecat spre Bucureşti, iar pe drum m-am răsturnat cu maşina. Dacă aş mai fi rămas o zi la Mamaia şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a spus Oana Sârbu potrivit Spynews.

Articolul A scăpat ca prin urechile acului de o mare o TRAGEDIE. Oana Sârbu a povestit totul după aproape 20 de ani. Este INCREDIBIL ce s-a întâmplat apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>