Publicat in data de: Sunday, 14 April, 2019, 10:36

Arctic a câștigat premiul Best Buy pentru cel mai bun raport calitate-preț

Share This
Tags

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce oferă cel mai bun raport calitate-preț de către International Certification Association (ICERTIAS), demonstrând că este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri românești. Certificarea a fost primită în urma votului românilor și este parte a studiului ICERTIAS Best Buy Award 2019/2020.

Arctic

Arctic are și avantajul de a fi fabricat în România, iar majoritatea electrocasnicelor comercializate sunt produse local. Acest lucru contează pentru o anumită parte a cumpărătorilor care doresc să susțină producția internă, care are și avantajul de a fi mai ieftină decât unele produse concurente. Arctic, ca și brandul companiei mamă Beko, se luptă cu competitori precum Whirlpool, Indesit, Gorenje, Philips, Samsung etc.

Cu o istorie de aproape 50 de ani, Arctic se află în topul preferințelor românilor, fiind un brand recunoscut pentru calitatea produselor sale, pentru expertiza în domeniul electrocasnicelor, dar și pentru faptul că s-a adaptat constant nevoilor consumatorilor săi, inovând și dezvoltând portofoliul de produse.

„Noua certificare primită confirmă încrederea românilor în produsele și serviciile noastre și dorim să le mulțumim pentru acest lucru. Arctic este parte din viața a numeroase generații de români și ne bucurăm că toate eforturile noastre sunt confirmate de votul acestora. Investim constant atât în zona de cercetare, pentru a lansa noi produse performante, dar și în ceea ce privește experiența de achiziție sau de utilizare a produselor noastre, Arctic fiind unul dintre cele mai importante și puternice branduri din Grupul Arçelik”, a declarat Murat Büyükerk, CEO Arctic.

În piața din România, Arctic oferă o gamă completă de peste 160 de produse, de la aparate frigorifice, mașini de spălat rufe sau vase, aragaze și hote, până la electrocasnice încorporabile (plite și cuptoare).

„Suntem aproape de români de aproape jumătate de secol, știm foarte bine nevoile lor și venim în întâmpinarea acestora cu produse de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor de zi cu zi, dar și cu un pachet complet de servicii. Produsele noastre au o garanție de 5 ani, oferim consumatorilor posibilitatea de a le testa timp de 45 de zile și deținem cea mai mare rețea de service cu acoperire națională. Astfel consumatorii beneficiază de servicii de calitate pe întreaga durată de viață a produselor, alături de consultanță specializată. Arctic este și cel mai cunoscut brand de electrocasnice în ceea ce privește notorietatea spontană și cea asistată”, a declarat Gabriel Eremia, Marketing Director Arctic.

Certificarea Best Buy Award 2019/2020 a fost acordată ca urmare a răspunsurilor oferite de 1.200 de români participanți. Respondenții au fost întrebați care este cel mai bun brand de electrocasnice din România, în funcție de raportul calitate-preț, iar cei mai mulți dintre aceștia au menționat Arctic. Misiunea studiului ICERTIAS Best Buy Award este de a cunoaște experiențele utilizatorului și percepțiile referitoare la produsele și serviciile despre care aceștia consideră că oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Sursa: BusinessCover.ro

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>