Publicat in data de: Monday, 12 December, 2011, 12:27

Boc inaugureaza fiecare petic de autostrada

Nu avem sosele, in schimb suntem partasi la multe momente “de glorie” in care autoritatile se lauda cu finalizarea unei portiuni de autostrada atat de mici, incat abia apuca sa ti se incalzeasca motorul. Oare in care alta tara premierul se lauda cu fiecare 10 km de autostrada care se inaugureaza?

autostrada transilvaniaDesi tara este impanzita de santiere care dureaza de ani, Romania e tot codasa Europei, avand putin mai mult de 300 km de autostrada. In ultimii trei ani, au fost finalizati doar 54 km din Autostrada Transilvania si 21 km din Autostrada Soarelui, insa de fiecare data l-am vazut pe Emil Boc, mandru, cum taia panglica.

Daca in decembrie 2009, dupa doi ani de lucru si 423 de milioane de euro cheltuite, conform datelor Ministerului Transportului, erau dati in folosinta primii 42 km din Autostrada Transilvania, la sfarsitul anului trecut, Boc taia panglica doar pentru 12 km finalizati.

Sursa: libertatea.ro

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents