Publicat in data de: Sunday, 14 April, 2019, 15:59

Bombă! Erika a cedat și a spus tot! Adevărul despre divorțul de Ion Țiriac: ”Relaţia noastră s-a stins…”

Share This
Tags

Bombă! Puțini știu că Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, timp de doar doi ani, cu jucătoare de handbal Erika Braedt. Ea a fost prima mare iubire a fostului campion din tenis, însă mariajul lor a durat doar doi ani, cei doi divorțând în 1965.

După mulți ani, Erika Braedt a explicat motivul despărțirii de Ion Țiriac: „Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară. Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, a spus fosta soție a lui Țiriac, potrivit libertatea.ro.

Presa mondenă a scris, însă, că unul din motivele divorțului a fost că Erika l-ar fi înșelat pe Țiriac cu scrimerul Ionel Drâmbă. Pe de altă parte, fosta soție a lui Țiriac susține că divorțul lor nu are nicio legătură cu faptul că acesta nu s-a mai însurat.

După divorțul de Erika Braedt, Ion Țiriac a mai fost cu handbalista Victorița Dumitrescu, manechinul Mikette von Issenberg, canadianca Heather Mac Lachlan și cu egipteanca Sophie Ayad.

Articolul Bombă! Erika a cedat și a spus tot! Adevărul despre divorțul de Ion Țiriac: ”Relaţia noastră s-a stins…” apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>