Publicat in data de: Friday, 12 April, 2019, 21:59

Dani Mocanu a divulgat REȚETA SUCCESULUI în muzică: „Trebuie să le dai ceva diferit, mai vulgar”

Share This
Tags

Dani Mocanu, celebrul manelist care a primit un trofeul de aur din partea Youtube după ce a atins numărul impresionant de un milion de abonați, a reușit să ajungă acolo unde mulți doar visează prin muncă.

Dani Mocanu a vorbit despre rețeta succesului și strategia prin care a reușit să-și atingă ținta într-un interviu acordat pentru Agenția Vip

“Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximativ jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2,3 în trending.”, a povestit Dani Mocanu.

În aceeași emisiune, Dani Mocanu a vorbit și despre acuzațiile de proxenetism și aderare la un grup infracțional care i s-au adus lui și fraților săi.

“Nici acum nu s-a terminat nimic. Am fost de curând scos de sub controlul judiciar și eu și frații mei. Vom fi trimiși în judecată. Dumnezeu știe mai bine, dacă nu ești vinovat, totul va fi bine.”, a mai spus Dani Mocanu.

Articolul Dani Mocanu a divulgat REȚETA SUCCESULUI în muzică: „Trebuie să le dai ceva diferit, mai vulgar” apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>