Publicat in data de: Tuesday, 8 January, 2019, 21:59

Detalii INCENDIARE despre RAZBOIUL dintre Gigi Becali si Syda! Latifundiarul a aruncat BOMBA: “Ca sa stie si Basescu pe cine are in jur. “

Share This
Tags

Detalii INCENDIARE despre RAZBOIUL dintre Gigi Becali si Syda! Latifundiarul a aruncat BOMBA: “Ca sa stie si Basescu pe cine are in jur. “

Poiana Braşov este locul preferat al milionarilor români, iar dacă aceştia decid să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în ţară, de cele mai multe ori aleg această zonă plină de restaurante şi hoteluri de lux. Gigi Becali şi Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, s-au numărat şi ei printre bogaţii din Poiană.

Bogdan Ionescu, ex-ginerele lui Traian Băsescu, a avut un conflict violent cu Gigi Becali, după ce acesta i-a dat o replică acidă. Incidentul a avut loc într-un restaurant din Poiana Brașov.

In urma scandalului dintre cei doi, Gigi Becali nu s-a putut abtine si a vorbit despre cele intamplate. Latifundiarul sustine ca il bate si cu o mana pe Syda, fostul sot al Elenei Basescu. Syda nu s-a lasat mai prejos si a lansat atacuri dure la adresa finantatorului stelist.

Mai mult decat atat, se pare ca acestea nu au fost singurele discutii dintre Gigi Becali si fostul ginere al lui Traian Basescu. In cadrul unei emisiuni TV, Gigi Becali a oferit dezvaluiri incredibile despre Syda, care la un moment dat i-ar fi cerut 7. 000 de euro, dupa ce a avut un accident de masina. Potrivit Libertatea, Gigi Becali a refuzat sa ii ofere suma respectiva.

„La două luni după ce am ieşit din închisoare, scumpul tău ginere mi-a cerut 7.000 de euro pentru că avea nevoie că făcuse un accident de maşină. Syda, ginerele tău pe care nu îl mai ai acum. Dacă tu eşti aşa deştept, de ce nu avea şi ginerele tău 7.000 de euro pentru că a făcut un accident de maşină? Cine eşti tu, bă? Eşti nimic. Asta eşti!

Eu nu voiam să dau banii pentru nu ştiam exact pentru ce îi foloseşte, poate îi foloseşte pentru… făină, şi după aia dau de belele eu. Să semneze la notar că i-am dat banii împrumut, nu că i-am dat pentru cine ştie ce marfă. Ca să ştie şi Băsescu pe cine are în jur. Nu i-am dat niciun ban! El făcuse accident, voia bani de la mine, dar nu voia să ştie familia lui. Am zis că nu îi mai dau niciun ban”, a povestit Gigi Becali in cadrul unei emisiuni TV.

 

Articolul Detalii INCENDIARE despre RAZBOIUL dintre Gigi Becali si Syda! Latifundiarul a aruncat BOMBA: “Ca sa stie si Basescu pe cine are in jur. “ apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>