Publicat in data de: Wednesday, 17 July, 2019, 20:59

Dezvaluiri halucinante in televiziune! Concurenta unui show celebru a fost hartuita sexual. Iata ce s-a intamplat in spatele camerelor: „Si nu doar o singura data”

Share This
Tags

Dezvaluiri halucinante in televiziune! Concurenta unui show celebru a fost hartuita sexual. Iata ce s-a intamplat in spatele camerelor: “Si nu doar o singura data”

Este nebunie totala in televiziune! O concurenta a unui show celebru de la Kanal D a dezvaluit ca a fost hartuita in spatele camerelor de filmat de catre un alt concurent.

Simina, fosta concurenta a emisiunii ‘Puterea dragostei’, a fost protagonista mai multor scandaluri, informeaza B1.

Chiar daca forma un cuplu cu Alex Zanoaga, Jador si-a incercat norocul in nenumarate randuri. In plus, altii nu s-au rezumat doar la vorbe, ci au apelat la fapte. De pilda, Andy a marturisit ca s-ar fi sarutat cu Simina.

Simina a reactionat vehement si a marturisit ca a fost sarutata cu forta, insa inima ei bate pentru o singura persoana.

„M-a sărutat cu forța, și nu doar o singură dată, cum mă prindea pe culoare sau la machiaj, voia să mă pupe. I-am spus că nu vreau să mai încerce nimic cu mine, fiindcă, el nu era genul meu deloc. Este un băiat drăguț, dar atât. Vreau să se înțeleagă clar cum au stat lucurile între noi, acolo, la Istanbul. Eu l-am iubit și îl iubesc doar pe Alex”, a spus Simina.

Articolul Dezvaluiri halucinante in televiziune! Concurenta unui show celebru a fost hartuita sexual. Iata ce s-a intamplat in spatele camerelor: „Si nu doar o singura data” apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>