Publicat in data de: Monday, 3 December, 2018, 21:59

Gina Pistol si Smiley s-au despartit? Dezvaluirea artistului NU lasa loc de interpretari: “Dream girl-ul asta se mai schimba cu trecerea timpului…”

Share This
Tags

Gina Pistol si Smiley s-au despartit? Dezvaluirea artistului NU lasa loc de interpretari: “Dream girl-ul asta se mai schimba cu trecerea timpului…”

Este un lucru cunoscut ca dupa separarea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afisat in compania altei femei. Chiar daca au existat numeroase informatii despre frumoasa poveste de dragoste pe care artistul o traieste cu Gina Pistol, cei doi nu au oferit informatii despre relatia lor.

Desi au fost surprinsi impreuna de mai multe ori, fie plecand in vacante, fie la diverse concerte, cei doi prefera in continuare sa isi tina relatia departe de ochii curiosilor.

In cadrul unui interviu acordat pentru Click, Smiley s-a confesat si a vorbit deschis despre femeia care candva spunea ca este perfecta. De aceasta data, artista a spus lucrurilor pe nume: “Vezi tu… “Dream girl-ul” ăsta se mai schimbă cu trecerea timpului”.

 In plus, Smiley a lasat loc de interpretari si a precizat ca isi va petrecere sarbatorile strict cu familia sa: Voi fi cu ai mei, mama, tata, bunica, fratele meu”. Nici în noaptea dintre ani nu sunt împreună: “Voi fi pe drumuri între două oraşe, însă nu s-au stabilit. Sunt discuţii momentan. În ultimii 15 ani cred că am făcut o singură dată Revelionul acasă şi nu înţelegeam ce se întâmplă”.

Articolul Gina Pistol si Smiley s-au despartit? Dezvaluirea artistului NU lasa loc de interpretari: “Dream girl-ul asta se mai schimba cu trecerea timpului…” apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>