Publicat in data de: Wednesday, 25 November, 2020, 22:26

Hagi, despre Maradona: ”Simt o tristețe fără margini”

Share This
Tags

Presa argentiniană a anunţat, miercuri, că Diego Maradona a încetat din viaţă la 60 de ani. Maradona ar fi murit în urma unui stop cardiac. Gică Hagi consideră că decesul celui pe care mulți îl consideră cel mai mare fotbalist din istorie este o zi de doliu nu doar pentru fotbal, ci pentru întreg mapamondul.” Este o zi de doliu pentru fotbal și pentru întreaga omenire. Simt o tristețe fără margini la moartea unui geniu care, și mai nedrept, a dispărut prea repede.

Ciolacu, care denunță pensiile speciale, a fost inițiator al acestor pensii pentru parlamentari în 2015

  Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona! #RIPLegend”, e mesajul lui Gică Hagi, supranumit, pe vremuri, ”Maradona din Carapați”.  

CCR nu își asumă o decizie privind majorarea pensiilor și așteaptă rezultatul alegerilor

    Hagi a postat și o poză în care apar cei doi, Hagi – decarul Naționalei României și Maradona, căpitanul Agentinei, la meciul de legendă de la Campionatul Mondial din 1990, terminat 1-1, în Italia, chiar la Napoli, acolo unde Maradona era și este considerat un zeu.    

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents