Publicat in data de: Thursday, 28 June, 2012, 9:11

Hoți bulgari de bancomate, prinși de polițiști

Share This
Tags

Cei doi hoți încercau să extragă bani dintr-un ATM din București utilizând clone ale unor carduri emise de banci comerciale din Statele Unite și Chile. Ei au fost prinși în flagrant de polițiștii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate București, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

Polițiștii au găsit asupra celor doi cetățeni bulgari și în mașina acestora 32 de instrumente de plată electronică falsificate, un laptop și diferite sume de bani în euro și leva, potrivit Realitatea.net.

Potrivit IGPR, cei doi suspecți în vârstă de 35 și respectiv 36 de ani, au venit în România miercuri și au ajuns în București în jurul orei 14.30. Aici, cei doi au reușit să retragă numerar de la ATM-uri folosind carduri falsificate, iar în jurul orei 15.30 au fost surprinși în flagrant după ce puseseră în circulație mai multe instrumente de plată falsificate.

Suspecții au fost reținuți și urmează a fi prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt urmăriți penal pentru punerea în circulație a instrumentelor de plată electronică falsificate și deținerea lor în vederea punerii în circulație. Polțiștii B.C.C.O. București continuă cercetările în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Despre Autor

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>