Publicat in data de: Monday, 7 October, 2019, 20:59

Ioana Ginghina este o femeie implinita! Anunt neasteptat dupa DIVORTUL de Alexandru Papadopol: „Traiesti toata gama de trairi pozitive.”

Share This
Tags

Ioana Ginghina se poate declara o femeie implinita! Intr-un nou mesaj aparut pe pagina sa de socializare, actrita demonstreaza ca viata dupa divortul de Alexandru Papadopol este un fericita.

“Așa sunt eu, în această perioada, mă îndrăgostesc repede. De cine? De tot! Când iubeşti şi te îndrăgosteşti trăieşti toată gama de trăiri pozitive.

Așa ma transform intr-o femeie puternică, încrezătoare în forțele proprii, care își cunoaște foarte bine atât defectele, cât și calitățile, care știe să se bucure de viață și o trăiește din plin”, a scris Ioana Ginghina pe Instagram.

Articolul Ioana Ginghina este o femeie implinita! Anunt neasteptat dupa DIVORTUL de Alexandru Papadopol: „Traiesti toata gama de trairi pozitive.” apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>