Publicat in data de: Saturday, 5 October, 2019, 15:59

Iulia Vântur, dezvăluiri inedite! Vedeta a vorbit din nou despre căsătorie! Oare se apropie momentul?

Share This
Tags

Iulia Vântur, dezvăluiri inedite! Nu mai este un secret că Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță, cântăreață și, mai mult, trăiește o poveste de dragoste cu actorul Salman Khan.

Cu toate acestea, Iulia Vântur este întrebată de fiecare dată când revine în România despre cariera sa, despre planurile pe care le are, dar și despre viața sa. Despre toate aceste lucruri, fosta vedetă de la Pro TV a vorbit într-un interviu acordat pentru emisiunea Vorbește lumea.

„Acum chiar m-am întors de la Londra, unde am filmat pentru un film de acțiune. Am filmat cu o echipă de profesioniști de la Hollywood și mi-a plăcut foarte tare.. A fost o experiență care m-a provocat foarte tare”, a declarat vedeta într-un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV. Întrebată cu cine și-a petrecut vacanța, Iulia Vântur a spus: „Am fost cu familia. Cu familia din India, cu prieteni și cu…”.

În aceeași emisiune, frumoasa actriță a vorbit despre căsătorie și copii: „Poate că mămică da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a încheiat vedeta.

În ciuda faptului că cei doi trăiesc o frumoasa poveste de dragoste, se pare ca nunta celor doi se lasă așteptată. Celebrul actor a dezvăluit și motivul pentru care nu a făcut marele pas până în acest moment.

Mai exact, actorul aşteaptă să fie cerut: „Mă simt trist că nu am fost abordat până acum. Nu mi s-a întâmplat niciodată, pentru că nici nu iau cina la lumina lumânărilor”, mărturiseşte, cu umor, .

Articolul Iulia Vântur, dezvăluiri inedite! Vedeta a vorbit din nou despre căsătorie! Oare se apropie momentul? apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>