Publicat in data de: Tuesday, 10 September, 2019, 20:59

Momente de groaza pentru Simona Gherghe! Ce s-a intamplat cu FETITA vedetei: ”Nu vreti sa stiti ce e in sufletul meu”

Share This
Tags

Momente de groaza pentru Simona Gherghe! Ce s-a intamplat cu FETITA vedetei: ”Nu vreti sa stiti ce e in sufletul meu”

Simona Gherghe a trecut prin emotii mari! Vedeta si-a dus fetita, pe Ana Georgia, pentru prima data la gradinita. Lucrurile au mers neasteptat de bine… pentru o zi!

In cea de-a doua zi in care a mers la gradinita, micuta a inceput sa ii duca dorul mamei sale! Asa cum era de asteptat, in momentul in care a auzit, Simona Gherghe s-a dus intr-un suflet la gradinita pentru a-si calma fetita.

„Ana mea este în a doua zi de grădiniță, l-am lăsat pe Vlad acasă, și sunt în fața grădiniței, pentru că avem următoarea situație: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reușit acum să o liniștească, ceva mai devreme plângea foartea tare.

Am sunat-o video și i-am spus că o să vină mama să o ia, a reușit să se liniștească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aștept și o să fie ok. Nu vreți să știți ce în sufletul meu.

Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că așa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 și jumătate”, a declarat Simona Gherghe pe internet.

Articolul Momente de groaza pentru Simona Gherghe! Ce s-a intamplat cu FETITA vedetei: ”Nu vreti sa stiti ce e in sufletul meu” apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>