Publicat in data de: Wednesday, 14 August, 2019, 21:59

Oana Radu, apel disperat pe rețelele de socializare! Iubitul ei a fost stropit cu benzină și incendiat. Starea bărbatului este una critică.

Share This
Tags

Oana Radu este terminată. Alin a fost stropit cu benzină și apoi incendiat. Starea acestuia este critică. Se pare că se cunoșteau cu agresorul.

„Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a scris Oana Radu, pe rețelele de socializare.

În acest sens, Oana Radu a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, rugându-și prietenii și admiratorii să se roage pentru iubitul el.

Agresorul a incendiat casa scării blocului unde locuia, dar nu înainte de a stropi trecătorii cu benzină. Zeci de persoane au fost evacuate, iar la fața locului s-au făcut o mobilizare în forță, potrivit spynews.ro.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și pe persoanele care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova”, au declarat polițiștii doljeni, conform gds.ro.

Articolul Oana Radu, apel disperat pe rețelele de socializare! Iubitul ei a fost stropit cu benzină și incendiat. Starea bărbatului este una critică. apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>