Publicat in data de: Sunday, 2 December, 2018, 15:59

Oana Roman desfiinteaza Biserica Ortodoxa Romana: “NU cred in popi si in bisericile astea sinistre…”

Share This
Tags

Cu ocazia sfintirii Catedralei Mantuirii Neamului,Oana Roman transmite un mesaj dur prin care desfiinteaza Biserica Ortodoxa Romana: “NU cred in popi si in bisericile astea sinistre…”

Asa cum era de asteptat, evenimentul nu a fost unul lipsit de incidente! Aproximativ 80 de persoane au primit ingrijiri medicale din partea echipajelor SMURD. In plus, sfintirea catedralei a adus si un val de nemultumiri din partea romanilor.

Printre cei nemultumiti se afla si Oana Roman, care a simtit nevoia sa transmita un mesaj acid, prin care si-a manifestat nemultumirea fata de Biserica Ortodoxa Romana:  “O să-mi sară toată lumea în cap, dar eu cred in Dumnezeu, nu cred în popi şi în bisericile astea sinistre”.

Reamintim ca Oana Roman a fost in depresie! Vedeta a trecut prin momente neplacuta de-a lungul timpului, iar asta din cauza persoanelor care au jignit-o ori de cate ori au avut ocazie.

Fiica lui Petre Roman a vorbit intr-un mesaj despre cat a suferit din cauza persoanelor care au facut intotdeuna comentarii rautacioase in legatura cu aspectul sau fizic. De-a luungul timpului, aceasta a ajuns sa se iubeasca si sa se accepte asa cum este.

”Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am nici un merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte!

Mulți ani am crezut , apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi.  Mă gândesc să vă dau întâlnire la un mic seminar în care să încercăm împreună să întelegem cum să scăpăm de complexe pentru a putea trăi în armonie”, a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.

Articolul Oana Roman desfiinteaza Biserica Ortodoxa Romana: “NU cred in popi si in bisericile astea sinistre…” apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>