Publicat in data de: Wednesday, 20 May, 2020, 22:26

ORBAN sare în apărarea sancționatului IOHANNIS

Share This
Tags

Preşedintele Klaus Iohannis a primit, miercuri, de la CNCD 5.000 de lei amendă pentru afirmaţiile referitoare la maghiari, iar Ludovic Orban i-a sărit în apărare atacând extrem de violent una dintre instituțiile statului.   Premierul numește Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării un ”așa-zis Consiliu” și îl acuză că acționează în afara legii și a Constituției.

 

Am rămas stupefiat de decizia așa-zisului CNCD. A luat o decizie care nu are nicio legătură cu legea și cu regimul discriminatoriu. Președintele României e victima unei decizii pur politice. Instituții cotropite de PSD iau decizii împotriva Constituției și împotriva legii. A fost sancționat nu pentru că a făcut o discriminare, ci pentru că a demascat o complicitate a PSD care a făcut o serie de compromisuri inacceptabile. Toate aceste acțiuni ale PSD au arătat că nu apără interesul României, că pentru a rămâne la putere a făcut orice compromis pentru a rămâne la putere. Condamn energic acest comportament neconstituțional, ilegal al unor reprezentanți ai PSD care au încălcat legea și au transformat o instituie aflată la cheremul PSD și care ia decizie în funcție de coloratura politică care se află.”, a spus Orban.  

 

   

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>