Publicat in data de: Thursday, 10 January, 2019, 12:53

Pegas deschide cel mai mare magazin al companiei în Iulius Mall Cluj-Napoca

Share This
Tags

Pegas a deschis cel mai mare magazin al companiei din România în Iulius Mall Cluj-Napoca. Totodată, este și prima locație din regiunea de nord-vest a țării a producătorului autohton de biciclete.

Pegas, producătorul român de biciclete renumit în anii ’70 și ’80, a deschis, recent, un magazin cu o suprafață de peste 200 mp, dispus pe două nivele, la parterul și etajul Iulius Mall Cluj.

Pasionații de pedalat au la dispoziție renumitele biciclete Pegas, precum și modele din colecțiile Urban, Fatbike, Mountain Bike, Cruiser, Cargo, Halfbike, Electriceși altele. În portofoliul Pegas se regăsesc acum și role, skateboarduri, longboarduri și trotinete, clasice sau electrice, pentru toate vârstele.

Magazinul Pegas din Iulius Mall Cluj este cel de-al doilea pe care brandul îl inaugurează în rețeaua națională de centre comerciale Iulis, fiind deja prezent în Iulius Mall Suceava.

Iulius Mall

Iulius Mall Cluj face parte din rețeaua națională de centre comerciale dezvoltate sub brandul Iulius Mall, alături de cele din Iași, Suceava și Timișoara. În portofoliul companiei Iulius este inclus și ansamblul mixt Palas Iași, primul de acest tip din România, iar în prezent, în proximitatea Iulius Mall Timișoara se construiește cel de-al doilea proiect multifuncțional, Openville, în parteneriat cu Atterbury Europe.

Iulius Mall Cluj cuprinde peste 230 magazine cu branduri internaţionale şi naţionale, hypermarket Auchan, cinematograf multiplex Cinema City cu 10 săli, food court, o parcare subterană şi supraterană cu o capacitate de peste 2.000 de locuri şi alte destinaţii de relaxare.

Sursa: BusinessCover.ro

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>