Publicat in data de: Wednesday, 10 July, 2019, 20:59

Shakira este daramata de durere: „Ai plecat pentru totdeauna…” Artista nu isi poate reveni din soc!

Share This
Tags

Shakira este daramata de durere: “Ai plecat pentru totdeauna…” Artista nu isi poate reveni din soc!

Shakira este cutremurata de moartea fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua. Fernando de la Rua a fost tatal unui fost iubit de-al cantaretei!

„Dragă Fernando, ai plecat pentru totdeauna. Copiii tăi, soția ta, Ines, nepoții tăi, prietenii tăi și cu mine ne vom aminti întotdeauna cu drag de tine pentru comportamentul tău umil și pentru blândețea sufletului tău… Ai avut de dus atâtea lupte, multe dintre ele nemeritate, iar cea pentru viața ta ai dus-o cu deminitatea şi forța pe care am admirat-o întotdeauna la tine.

Acum odihnește-te în pace și zboară într-un loc mai bun în care nu există trădări, dezamăgiri, găsește-ți liniștea și refugiul alături de părinții tăi, de fratele tău și de toți cei care te-au iubit și te-au cunoscut cu adevărat… Voi rămâne întotdeauna prietena ta, indiferent de ce s-ar întâmpla”, a scris Shakira pe Instagram, in dreptul unei fotografii in care apare in compania lui Fernando de la Rua.

Shakira si fiul fostului presedinte argentinian au trait o frumoasa poveste de dragoste, insa s-au despartit dupa zece ani de relatie.

 

Articolul Shakira este daramata de durere: „Ai plecat pentru totdeauna…” Artista nu isi poate reveni din soc! apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>