Publicat in data de: Tuesday, 15 October, 2019, 20:59

ȘOC in lumea mondena! S-a aflat ce își dorește Jojo după despărțirea de Paul Ipate. Mesajul sau i-a induiosat pe fani!

Share This
Tags

Momente dificile pentru Jojo și Paul Ipate! Cei doi au fost nevoiți sa se separe pentru pentru o perioada, de vina fiind proiectele profesionale ce ii forțează sa meargă in direcții opuse.

Pentru ca nu este invatata sa stea departe de partenerul sau de viața, Jojo i-a transmis un mesaj emoționat soțul sau, acesta fiind însoțit de o imagine romantica.

”E o perioada de turnee in care eu si iubitul meu nu ne mai vedem atat de des cum suntem obisnuiti. In astfel de momente imi dau si mai bine seama cat de importanta e familia noastra si de unita… Dorul de tine ma face sa fiu si mai mult recunoscatoare pentru tot mi-a fost dat, paulipate. Am racit un pic si as vrea sa fii aici sa ma strangi in brate. Stiu ca ma alint, insa cea mai buna parte e ca langa tine pot fi oricat vreau eu de vulnerabila. Pentru ca tu esti stanca mea neclintita si refugiul meu de fiecare data cand lucrurile o iau razna. Te iubesc si iti trimit dorul meu!”

Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc! Cei doi au traiesc o iubire de poveste și reprezintă un exemplu, atât ca familie, cât și ca artiști.

Articolul ȘOC in lumea mondena! S-a aflat ce își dorește Jojo după despărțirea de Paul Ipate. Mesajul sau i-a induiosat pe fani! apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>