Publicat in data de: Wednesday, 21 August, 2019, 20:59

Timpul pare ca sta in loc pentru Loredana Groza! Artista s-a fotografiat intr-o ipostaza dementiala. Nici nu zici ca are 50 de ani! – FOTO

Share This
Tags

Timpul pare ca sta in loc pentru Loredana Groza! Artista s-a fotografiat intr-o ipostaza dementiala. Nici nu zici ca are 50 de ani! – FOTO

Loredana Groza intinereste pe zi ce trece! Vedeta arata spectaculos ori de cate ori isi face aparitia si reuseste sa isi ascunda varsta cu usurinta.

Recent, Loredana Groza a urcat pe pagina sa de socializare o imagine care s-a viralizat instant si care a strans numeroase aprecieri din partea prietenilor sai virtuali.

Artista s-a fotografiat in timpul antrenamentului de la sala si se poate vedea cu ochiul liber ca are un trup demn de invidiat, pe care multe femei si l-ar dori.

Lorerdana Groza este una dintre cele mai indragite artiste din Romania! Vedeta este maritata cu Andrei Boncea si au impreuna o fata, Elena.

Articolul Timpul pare ca sta in loc pentru Loredana Groza! Artista s-a fotografiat intr-o ipostaza dementiala. Nici nu zici ca are 50 de ani! – FOTO apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>