Publicat in data de: Friday, 12 July, 2019, 20:59

Vestea care zguduie din temelii lumea muzicala! 30 de ani de inchisoare pentru un artist celebru?! Iata ce acuzatii i se aduc

Share This
Tags

Vestea care zguduie din temelii lumea muzicala! 30 de ani de inchisoare pentru un artist celebru?! Iata ce acuzatii i se aduc

Scandal uriaș în SUA la adresa starului R&B R. Kelly. Pentru acuzațiile cu care se confruntă acesta ar putea să primească o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.
R. Kelly a fost arestat ieri, a anunțat NBC News, citat de Reuters și Agerpres.

Poliția din New York la reținut pe bărbatul de 52 de ani, după ce acesta a fost acuzat de abuz sexual.

După reținere, el a fost dus în fața unei instanțe de judecată din Brooklyn.

Situația lui R. Kelly nu e deloc simplă, notează sursele citate. Mai multe femei au depus până acum plângeri împotriva lui, pentru abuz sexual.
Cea mai vehementă în acest sens este, potrivit presei americane, Faith Rodgers, cea care susține că a fost forțată de vedetă să întrețină relații intime într-un hotel.

Femeia a mai spus, conform acelorași surse, că ar fi fost dusă în diverse locuri, fiind închisă în camere sau în mașini, după ce starul nu ar fi fost mulțumit de felul în care aceasta se comportase în timpul relațiilor intime.

Mai mult, cea care îl acuză arată că tot acest calvar ar fi ținut un an.

Anul trecut, Faith Rodgers l-a dat în judecată pe R. Kelly, pentru aceste fapte.

„Am avut încredere în el şi mi-a trădat încrederea”, spunea Rodgers la începutul acestui an, pentru ziariști.

Dar problemele lui R. Kelly nu se opresc aici. În februarie, acest an, au apărut acuzații despre abuzuri sexuale pe care starul le-ar fi comis împotriva a nu mai puțin de patru tinere.

Mai mult decât atât, aceste femei sunt minore, având între 13 și 17 ani, arată jurnaliștii americani.

R. Kelly a reacționat imediat, spunând că nimic din ce spun femeile care îl acuză nu e adevărat.

Articolul Vestea care zguduie din temelii lumea muzicala! 30 de ani de inchisoare pentru un artist celebru?! Iata ce acuzatii i se aduc apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>