Publicat in data de: Thursday, 10 November, 2016, 13:32

Adriana Bahmuțeanu, MOMENTE DE GROAZĂ: „Am chemat poliția cu ultimele mele puteri…”

Share This
Tags

adriana

Adriana Bahmuțeanu a trăit clipe de groază în timp ce se întorcea acasă după o zi lungă de muncă. Un cerșător s-a adăpostit de frig în fața ușii sale. Speriată, vedeta TV a fotst nevoită să cheme poliția.

“Aveam o zi buna, inceputa frumos cu un tratament cosmetic pe care mi-l doream de mult timp …cu o carte-oracol primita de la o prietena care, fericita, mi-a scris “uite, a picat nunta, ce zici?”….iar eu ma gandeam ca poate mi-o pica mie…cu o emisie frumoasa la care s-a ras mult…cand colo…mai-mai sa-mi sara inima din piept cand am ajuns acasa. Nu, nu va ganditi ca mi-am gasit alesul asteptandu-ma emotionat la usa….ci muuult mai rau decat va puteti imagina, un cersetor isi gasise culcus taman in fata usii mele!!! Am crezut ca o sa fac infarct, ca o sa lesin si-o sa ma ia SMURD-ul. Eu ma uitam in ochii lui si el intr-ai mei cu o privire ciudata, tulbure. I-am zis sa plece si nu m-a auzit. Am chemat politia cu ultimele mele puteri, incercand sa-mi pastrez calmul fiindca da, in Bucurestiul nostru capitala europeana nu umbla nici cainii cu covrigi in coada, nici barbatii romantici cu trandafiri in brate. Circula insa nestingheriti si se adapostesc in scarile de bloc tot felul de oameni fara capatai, ca cel din imagine. Ce ziceti, am sau n-am senzatii tari”, a scris prezentatoarea tv pe Facebook.

The post Adriana Bahmuțeanu, MOMENTE DE GROAZĂ: „Am chemat poliția cu ultimele mele puteri…” appeared first on Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents