Publicat in data de: Monday, 28 November, 2016, 14:01

Catalin DEZBRACATU are o soarta mult mai rea ca a lui HUIDU! „Sora si fratele meu au murit, mama e paralizata…”

Share This
Tags

main-serban-si-codrut

Codruț Kegheș, alias Cătălin Dezbrăcatu’, a dezvăluit tragediile care l-au marcat. Drama prin care a trecut si încă mai trece haiosul prezentator de la “Cronica Cârcotaşilor” pare mai tristă decât cea a colegului său “blestemat”, Şerban Huidu.

Codrut

Codrut Keghes, asa cum nu il stie nimeni

Cuvintele lui Codruţ nu mai au nevoie de niciun comentariu…

„Inspirația îmi vine din context. Chiar dacă mă doare burta, chiar dacă o am pe mama de 15 ani la pat, cu şase operaţii la cap, paralizată şi cu bonă permanentă. Lucruri pe care nu le cunosc oamenii. Sau că am frate şi soră morţi. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tata ne-a părăsit la patru ani. Puteam să o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magică să iau de la oameni, să duc în mine, să transmit către scenă, către televizor, să filtrez acea energie şi ei să râdă cu lacrimi”, a mărturisit Dezbrăcatu’pentru Adevărul.

Dezbracatu este un personaj foarte indragit de romani

Dezbracatu este un personaj foarte indragit de romani

Despre viaţa privată a lui Dezbrăcatu nu se ştie prea multe, puţini fiind cei care au reuşit să treacă de zidurile ridicate de actor.

Printre puţinele interviuri pe care le-a acordat, în revista Animalzoo a lăsat garda jos şi a “dat din casă”, făcând mărturisiri exclusive şi impresionante! CLICK AICI PENTRU A ACCESA INTERVIUL

 

The post Catalin DEZBRACATU are o soarta mult mai rea ca a lui HUIDU! „Sora si fratele meu au murit, mama e paralizata…” appeared first on Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents