Publicat in data de: Tuesday, 6 December, 2011, 10:49

Conducerea de la ‘Jean Monnet’ a fost demisa. Activitatea liceului va fi monitorizata timp de un an

Conducerea Liceului “Jean Monnet” a fost demisa din cauza gravelor nereguli constatate de Corpul de control al MECTS, iar Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va monitoriza timp de un an activitatea unitatii de invatamant, a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.

stiri de ultima ora“Controlul efectuat a aratat ca relatia nefireasca intre profesor si eleva, indiferent de cat de emancipat este mediul de la «Jean Monnet», a fost si rezultatul unor disfunctionalitati grave in conducerea liceului si gestionarea relatiei parinte – scoala. Evident, instanta este cea care va decide asupra naturii acestei relatii. Se vede clar ca, atunci cand conducerea scolii nu isi face datoria, efectele sunt grave”, a spus, duminica, ministrul Daniel Funeriu.

Ministrul Educatiei a precizat ca, printre alte masuri, a decis demiterea, conform procedurilor legale, a intregii conduceri si monitorizarea de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a activitatii in liceu pe o perioada de un an.

Sursa: realitatea.net

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents