Publicat in data de: Thursday, 11 February, 2021, 16:18

Cosmeticieni și make-up artiști mai aproape de tine

Share This
Tags

Cosmeticieni și make-up artiști mai aproape de tine de acum înainte. Ce faci când ești în căutarea unui cosmetician/ă și nu știi de unde să începi căutările? De acum lucrurile vor fi mai simple. 

Dacă te afli într-o zonă foarte populată a țării precum Timișoara, Iași, Cluj Napoca sau Oradea, poți face aceste căutări în mediul online. Nu este vorba de paginile pe rețelele de socializare, unde nu se postează atât de des, ci despre o platformă unde poți afla o mulțime de informații despre un salon sau un stilist.

Stailer aduce cosmeticieni și make-up artiști mai aproape de tine

Industria de hair&beauty include o mulțime de servicii, iar de fiecare dată când ai nevoie de câte unul, îl cauți pe cel potrivit. Tenul este o problemă sensibilă, unde trebuie acționat cu grijă, fără prea multe intervenții, pentru a evita erupțiile sau chiar dezvoltarea acneei. Un cosmetician potrivit este acela care îți înțelege problemele și cu care poți comunica foarte ușor. Platforma www.stailer.ro este un loc unde poți găsi astfel de persoane, care să te ajute să ai un ten ca de porțelan!

Ce este Stailer?

Un loc ideal pentru clienți și specialiști din industria hair&beauty! Pe site vei descoperi oameni profesioniști, informații despre saloane, cât și fotografii din interiorul acestora. Navigarea pe site este gratuită, tot ce trebuie să faci fiind introducerea datelor. Se pot face programări online, la stilistul preferat sau la saloanele de cosmetica feminina din Oradea.

Dacă ai nevoie de tuns, vopsit, pensat, masaj, machiaj, tratamente pentru păr, epilat sau cosmetică, doar alege unul dintre servicii. După alegerea serviciului, optează pentru o zonă, genul tău și data/ora la care dorești programarea. Vei avea cosmeticieni și make-up artiști mai aproape de tine!

Care sunt beneficiile platformei Stailer?

  • Programările se fac de pe orice dispozitiv, online, oricând;
  • Nu trebuie să vizitezi salonul sau stilistul pentru a putea vedea locația;
  • Nu trebuie să ceri păreri ale altor clienți, deoarece sunt disponibile recenzii;
  • Sunt disponibile informațiile despre preț și durata programării la fiecare salon sau stilist;
  • Poți face programări pentru un prieten;
  • Totul este gratuit.

Site-ul www.stailer.ro oferă flexibilitate clienților și specialiștilor din industria hair&beauty, prin efectuarea mai simplă a programărilor. Totul se poate face online, fără să fie necesară deplasarea la salon. În cazul în care dorești doar să te informezi despre un serviciu sau salon, poți face acest lucru fără să te programezi. Pe această platformă se înscriu unii dintre cei mai buni specialiși în acest domeniu, așadar nu ezita să faci o programare ție sau unui prieten!

Dacă ai dubii asupra unei programări sau nu știi cum să o efectuezi, pe site ai un mic ghid care să te ajute să o închei. Pe lângă acesta, mai sunt disponibile și câteva informații extrem de folositoare precum anularea programărilor, plata și notificările despre programări. Stailer este locul în care poți descoperi noi stiliști ce pot deveni preferații tăi în materie de păr sau make-up artiști cu care să te poți înțelege. Platforma aduce cosmeticieni și make-up artiști mai aproape de tine!

Articolul Cosmeticieni și make-up artiști mai aproape de tine apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents