Publicat in data de: Wednesday, 5 May, 2021, 22:26

Cum să suni cu număr ascuns în 2021

Share This
Tags

Sunatul cu număr ascuns a devenit o obișnuință pentru anumite persoane. Fie că vrei să faci o glumă, fie că vrei să afli niște informații și nu vrei ca identitatea ta să fie cunoscută, poți folosi această metodă.

Când vrei să suni cu numărul ascuns trebuie să tastezi #31# înainte de a adăuga numărul persoanei pe care vrei să o apelezi. Ca exemplu, #31#072*******.

De asemena, în cauzl telefoanelor cu sistem de operare Android, lucrurile sunt și mai simple. Numărul de telefon poate fi ascuns idn setări, iar persoana apelată nu va afla niciodată cine a contactat-o.

Cum să suni cu număr ascuns în 2021

Astfel, dacă vrei să îți menți ascunsă identitate, urmează acești pași pe telefon tău Android:

  • intră la secțiunea ”apeluri”
  • selectează secțiunea ”mai multe”
  • atinge “ID apelant”, selectează “Ascundeți numarul”

Problemă rezolvată. Dacă te-ai răzgândit, trebuie doar să te întorci la setări și să selectezi ”Afișați numărul”, iar telefonul tău va reveni la normal.

De cele mai multe ori numerele ascunse sunt folosite pentru a proteja identitatea apelantului, mai ales atunci când trebuie să contacteze instrituții publice sau companii.

Totuși, nu trebuie făcut abuz de această posibilitate. Unele persoane pot să nu îți răspundă pentru că văd acest număr, iar unele nu te vor lua în serios cel mai probabil.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents