Publicat in data de: Monday, 1 April, 2019, 21:59

DECIZIE SURPRINZĂTOARE! De ce a revenit Lavinia Petrea la Pro TV. Uite ce spune știrista

Share This
Tags

Decizie de ultim moment! De ce a revenit Lavinia Petrea la Pro TV. Uite ce spune știrista

La opt luni după ce a devenit mamă pentru a treia oară, Lavinia Petrea a revenit pe micile ecrane. Prezentatoarea de la matinalul Pro TV,  una dintre cele mai frumoase prezențe de pe micile ecrane de la noi, a mărturisit că cei trei copii îi dau un tonus excelent și o energie pozitivă și este pregătită să se întoarcă la pasiunea ei, televiziunea.

„Au zburat cele opt luni și vă închipuiți că nu m-am plictisit deloc în tot acest timp. Am trei copii minunați, sunt centrul universului meu, mă bucur de ei în fiecare clipă și mă dedic lor în cea mai mare parte a timpului. Am simțit însă că este momentul să mă reîntorc pentru că munca a făcut mereu parte din viața mea și așa voi putea spune că mă simt pe deplin împlinită. Am emoții multe și frumoase pentru ziua de luni. E 1 aprilie și mulți mă întreabă dacă nu e o păcăleală. Nu e! Mă simt foarte pregătită să mă întorc la munca mea – pasiunea mea. Copiii îmi dau un tonus excelent și o energie pozitivă pe care vreau să o împărtășesc cu telespectatorii știrilor dimineții”, a declarat Lavinia Petrea, potrivit protv.ro.

Articolul DECIZIE SURPRINZĂTOARE! De ce a revenit Lavinia Petrea la Pro TV. Uite ce spune știrista apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents