Publicat in data de: Friday, 18 November, 2016, 0:33

Ele și-au dezamăgit FAMILIILE! Zavo, Sânzi și Simona – oi negre ieșite din părinți de TOP!

Share This
Tags

senzual

Oana Zăvoranu, insuccesul afaceristei Mărioara Zăvoranu

oana-zavo

Mărioara Zăvoranu a ajuns în atenția presei după certurile și împăcările spectaculoase cu fiica ei, Oana Zăvoranu. Frumoasă si cu o minte ageră, Marioara Zăvoranu a fost căsătorită cu bărbați puternici și bogați și s-a dovedit a fi o femeie de afaceri destoinică. În atenția presei a ajuns însă târâtă de fiica sa, cu care n-a reușit să facă pace, până la tragicul ei sfârșit.

Simona Sensual, oaia neagră a familiei de inventatori

Puțină lume alături numele Simonei Sensual cu o respectată familie de intelectuali. Nu prea se știe, dar inginerul Pavel Suhoi, proiectantul celui mai performant avion de vânătoare din dotarea armatei ruse, este străbunicul tatălui blondinei. Valentin Suhoi, tatăl Simonei, este tot inginer şi director la una dintre cele mai mari companii din ţară. Mama fostei starlete a cărei poveste de dragoste Maharu’ făcea deliciul emisiunilor tabloide, este farmacistă. Femeia nu a fost de acord niciodată cu alegerile profesionale și sentimentale ale fiicei sale. „Sunt în relații destul de OK cu părinții mei, dar eu i-am simțit pe ei de multe ori dezamăgiți că am fost cu Maharu. Nu pot decât să le spun așa: acceptați-mă așa cum sunt, pentru că sunt oaia neagră a familiei, dar vă iubesc”, a spus Simona într-un interviu. Simona Sensual a revenit la numele de Suhoi Cristina Simona, dar fotografiile încă sunt la fel de sexy.


FOTO; Simona Sensual, foto FACEBOOKSânzi, fiica de 10 a judecătoarei

Sânziana Buruiană, bomba blondă care a făcut carieră în lumea asistentelor TV, mai mult dezgolită, şi-apoi s-a măritat cu fotbalistul Nicolae Zuluf, provine dintr-o familie de intelectuali. Mama sa este judecător, iar tatăl, doctor în economie, consilier în Ministerul Economiei. Încă de la debutul pe sticlă, părinții ei s-au străduit să fie moderni și o susțină. Tatăl Sânzianei recunoaște însă că „aparițiile fizice mai golașe au fost deranjante”. Asta nu este tot. Într-o mărturisire televizată, Sânzi a dezvăluit că e absolventă de facultate, cu nota 10. „Eu chiar am terminat o facultate de stat am și un master, față cei care nu au luat nici BAC-ul. Am luat masterul cu nota 10, am făcut facultatea de Marketing”, a spus Sânziana Buruiană, pentru Poveștiri Adevărate.


FOTO:Sânziana BuruianăThe post Ele și-au dezamăgit FAMILIILE! Zavo, Sânzi și Simona – oi negre ieșite din părinți de TOP! appeared first on Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents