Publicat in data de: Friday, 11 November, 2016, 10:35

Fosta asistentă a lui Capatos a abandonat totul şi a plecat. Ce a determinat-o să ia această decizie

Share This
Tags

ana

Fosta asistentă a lui Capatos a abandonat totul şi a plecat din ţară. Ana Maria Mocanu a ales să plece în Spania alături de iubitul său. Ce a determinat-o să ia această decizie? O afacere pe internet.

Miniona roșcată cu forme demne de invidiat, descoperită de Capatos, a luat această decizie destul de greu, pentru că s-a obișnuit cu viața ei tumultuoasă din România. A ales să plece pentru o afacere pe internet cu haine speciale pentru dansatoare.

“Nopți nedormite, păcătoase, pline de emoții și trăiri ! Mulțumesc vouă, publicului care întotdeauna m-a susținut, echipei minunate și nu în ultimul rând telespectatorilor! Este un nou început pentru mine! Pentru noi doi! Vă mulțumesc și vă iubesc! Promit să vă vizitez”, a scris Ana Maria pe Facebook în dreptul unei fotografii cu echipa de la “Un show păcătos”.

ana_maria

The post Fosta asistentă a lui Capatos a abandonat totul şi a plecat. Ce a determinat-o să ia această decizie appeared first on Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents