Publicat in data de: Wednesday, 27 June, 2012, 8:02

Hotel de lux, de 12 milioane euro, în centrul Capitalei. VEZI CUM ARATĂ

Share This
Tags

După ce au reconstruit şi modernizat clădirea, pro­prietarii hotelului aşteaptă venituri de 1,2 milioane de euro în primul an de funcţionare.

“Ne aşteptăm ca aproximativ 85% din veniturile totale să fie aduse de cazare, iar restul de conferinţe. Mi­zăm pe zona în care este amplasat hotelul, care va atrage atât clienţi corporate, cât şi turişti”, a declarat Andreea Rada, marke­ting manager al hotelului Europa Royale.

Clădirea istorică în care operează hotelul are cinci etaje, în care au fost amenajate 92 de camere, un restau­rant şi două săli de conferinţe. Tariful de rezervare al unei camere standard duble este de 90 de euro pe noapte, preţ care include şi micul dejun.

În prezent în zona Pieţei Unirii, pe lângă hotelul litua­nienilor, operează hotelul Horoscop, hotelul Royal (con­trolat de doi oameni de afaceri din Tulcea) şi unitatea de patru stele NH (scoasă la vânzare).

Sursa: ZF

Despre Autor

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents