Publicat in data de: Friday, 2 December, 2016, 21:51

Huidu, schimb halucinant de replici cu fanii! „Nu conduc. Si poti sa crapi de ciuda. Sunt pasager, desteptule!”

Share This
Tags

huidu-main

 

Serban Huidu are probleme in a-si cantari vorbele pe care le spune in mediul online. Recent, prezentatorul de la Cronica Carcotasilor a fost apostrofat dur de catre cititorii sai pentru ca s-a plans ca viteza cu care se deplasa in trafic.

Poza facuta in trafic de Serban Huidu

Poza facuta in trafic de Serban Huidu

“2 ore pentru mai putin de 20 de kilometri. Romania sufocata. Fara autostrazi ca traficul nu are nevoie de ele. Asa zicea unul Basescu prin 96. Coada nu e de 10 km. Ci de 20 cu usurinta.”, a scris Huidu.

huidu1

Evident, oamenii au facut legatura intre accidentul provocat de prezentatorul tv si nemultumirea sa. Si asa a inceput un adevarat razboi al jignirilor:

Cititor: ” **** bucurate ca mai conduci criminal **** ce esti , ma mir ca mai exista oameni ca si tine , nu te mustra constiinta”
Serban Huidu Tu ai omorat limba romana. Nu conduc. Si poti sa crapi de ciuda….
Cititor:  “Huidule avem nevoie de autostrazi si drumuri bune, dar nu pentru tine, cred ca stii despre ce este vorba.”
Serban Huidu Sunt pasager desteptule
Cititor: Du-te pe contrasens ca tu știi cel mai bine cum se face.Pote de data asta i-ti iese si mori numai tu.
Serban Huidu Nici la accident nu depaseam nimic. Nu aveam ce. Asta e o minciune sfruntata. Ai grija ce imi doresti. S-ar putea sa ti se indeplineasca tie.
huidu

The post Huidu, schimb halucinant de replici cu fanii! „Nu conduc. Si poti sa crapi de ciuda. Sunt pasager, desteptule!” appeared first on Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents