Publicat in data de: Tuesday, 6 December, 2011, 10:43

Laura Lazar, designerul care transforma Romania intr-un Wonderland plin de culoare

Pentru Laura Lazar, munca este ceea ce iubeste sa faca, este relaxare, o evadare din Romania gri intr-o tara a minunilor si a culorii. Si-a impus stilul indraznet la noi, dar si peste hotare, in tari precum America, Brazilia sau Franta si viseaza sa ajunga si mai departe.

stiri de ultima oraLaura a fost dintotdeauna pasionata de moda si a stiut de mica ce va face: “Am inceput sa muncesc destul de devreme, tocmai pentru ca din totdeauna mi-am dorit sa imi creez propriul atelier.

Am lucrat multi ani ca stilist la unele dintre cele mai bune reviste de moda din Romania sau pe diferite proiecte independente. Am studiat moda la Instituto di Moda Burgo si a fost etapa din viata mea care m-a adus pana aici. Stand singura si departe m-am inteles pe mine altfel.”

“Poate ca in alta tara ai mult mai multe posibilitati, lumea este mai deschisa. Bineinteles ca acolo fiind deja o industrie ai foarte multe de invatat. Experinta anilor de moda isi spune cuvantul si esti coplesit. Din fericire, faptul ca incepi in Romania iti da posibilitatea de a avea propriul brand pe care sa-l cresti si sa-l dezvolti. Uite iti dau un exemplu trist, John Galliano a ramas fara propriul brand in urma scadalului in care a fost implicat. In afara granitelor, tu ca designer iti pierzi drepturile devenind o parte dintr-un concern.“

Sursa: perfecte.ro

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents