Publicat in data de: Monday, 12 December, 2011, 11:27

Malina Olinescu a murit. Cantareata s-a aruncat de la etajul sase

Malina Olinescu s-a sinucis in aceasta noapte, aruncandu-se de la etajul sase al blocului in care locuia, in zona Garii de Nord din Bucuresti. Un echipaj SMURD a incercat sa o resusciteze pe artista mai bine de 30 de minute, dupa ce a fost solicitat in jurul orei orei 1:00, informeaza Antena 3.

malina olinescu stiri de ultima ora

Potrivit bunului prieten al cantaretei, Calin Geambasu, Malina Olinescu s-a sinucis in urma despartirii de iubitul sau.”A amenintat de multe ori ca isi va lua viata. Acum a facut-o. De doi ani ameninta ca o face. In relatia cu iubitul ei nu a fost inteleasa pe deplin”, a declarat Calin Geambasu. Acesta a recunoscut cadavrul din fotografiile trimise de medici dupa bratara pe care cantareata o purta la picior. Geambasu a venit la locul faptei impreuna cu mai multi prieteni ai Malinei.

1996 reprezinta anul in care Malina s-a facut remarcata, din momentul in care incepe sa faca parte dintr-o echipa de cantareti talentati, numita “Scoala Vedetelor”.

 

Sursa: Adevarul

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents