Publicat in data de: Friday, 18 August, 2017, 10:40

O prezentatoare TV a fost diagnosticată cu CANCER CEREBRAL – FOTO

Share This
Tags

O prezentatoare tv trece prin cea mai grea perioadă a vieţii ei, după ce a fost diagnosticată cu cancer cerebral. Nimeni nu credea că se poate întâmpla aşa ceva.

Maria Menouno, o prezentatoare în vârstă de 39 de ani, acuza dureri foarte mari de cap şi avea dificultăţi de vorbire în timp ce încerca să citească prompterul.

Prezentatoarea a aflat vestea cea tristă fix în perioada în care mama ei suferea de cancer cerebral.

„N-am plâns. Am râs, de fapt. Mi s-a părut ireal, de necrezut, de-a dreptul nebuneşte că mama avea o tumoare pe creier – şi eu la fel!”, a spus aceasta.

Maria a povestit că și-a programat o operație care a durat șapte ore, în urma căreia medicul i-a spus că sunt șanse mari ca tumoarea să crească la loc. Acest lucru a îndemnat-o să renunțe la jobul din televiziune și să se ocupe numai de sănătatea ei.

„Faţa încă îmi este amorţită. Refacerea durează, dar de la zi la zi sunt tot mai bine”, a dezvăluit prezentatoarea, confrom EVZ.ro.

The post O prezentatoare TV a fost diagnosticată cu CANCER CEREBRAL – FOTO appeared first on Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents