Publicat in data de: Friday, 16 December, 2011, 13:16

Cele mai interesante oferte de turism pentru sarbatori

oferte sarbatori

Concerte de colinde si targuri de dulciuri in Bucovina, petreceri tematice la mare, taraf de lautari in Harghita si cursuri de schi la munte, sunt doar cateva dintre ofertele pe care le propun operatorii din turism pentru petrcerea sarbatorilor de iarna, potrivit unei analize Mediafax.

Ofertele de Craciun si Revelion in pensiunile sau hotelurile din Bucovina variaza intre 500 de lei si 2.600 de lei de persoana, in functie de durata sejurului si de clasificarea unitatilor de cazare, turistii beneficiind de plimbari cu sania, meniuri traditionale, gratare in zapada si colinde. In judetul Harghita, in perioada sarbatorilor de iarna, trei nopti de cazare costa 100 de euro la pensiunile de pe Valea Ghimesului, unde turistii se pot plimba cu sania sau pot asculta muzica lautareasc.

Statiunea Straja din judetul Hunedoara reprezinta o atractie, in perioada sarbatorilor de iarna, pentru turistii din zona de est a tarii dornici sa invete sa schieze, intrucat in zona exista partii pentru incepatori, iar preturile pentru pachetele de Craciun si Revelion au ramas la fel ca in 2010. De exemplu, de Craciun, pentru cazarea la un hotel de trei stele din statiunea Predeal turistii trebuie sa plateasca intre 220 si 300 de lei de persoana pe noapte, pretul incluzand demipensiune, masa festiva si un cocktail de primire. Vezi toate ofertele aici !

Sursa: incont.ro

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents