Publicat in data de: Thursday, 15 December, 2011, 14:34

Sarbatori pe schi in Europa? Vedeti cat va costa

schi in europaPasionatii de schi vor dori, cu siguranta, sa combine Sarbatorile de iarna cu o coborare in viteza pe una din faimoasele partii din Europa.

Agentiile de turism sunt mai mult decat fericite sa va vina in ajutor. Totusi, preturile pentru petrecerea sejurului de Craciun sau Revelion intr-una din celebrele statiuni montane din Austria, Elvetia sau Franta pot fi destul de piperate.

Pentru 389 de euro de persoana va puteti petrece perioada Craciunului intr-una din cele mai cunoscute si frumoase statiuni de schi din Europa, Innsbruck, in Austria. Plecarea este pe 22 decembrie si aveti asigurata cazarea timp de patru nopti in hotelul Grauer Bar, de patru stele, aflat intr-o cladire istorica, la doar 50 de metri distanta de centrul istoric al orasului si la 200 de metri de punctul de imbarcare pentru zona de schi Nordpark.
In perioada 23 – 30 decembrie va este oferita cazarea in hotelul Seehof, din statiunea Zell am See, la pretul de 161 de euro/persoana. Hotelul se situeaza la 30 de metri de lacul Zeller, dar si de zona comerciala. De asemenea, la 7 kilometri distanta se afla ghetarul Kitzsteinforn, iar la doar 800 de metri se afla pistele de schi fond. Statia de skibus este localizata la 150 de metri.

Sursa: ziare.com

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents