Publicat in data de: Sunday, 2 October, 2022, 22:27

Scandal între George Simion și Diana Șoșoacă la protestele paralele. Liderul partidului AUR și senatoarea s-au huiduit și acuzat reciproc că au confiscat manifestația

Share This
Tags

Un scandal a izbucnit între George Simion și Diana Șoșoacă la protestul paralel de duminică, din Piața Victoriei. Liderul partidului extremist AUR și senatoarea s-au huiduit și acuzat reciproc că au confiscat manifestația: ”Nenorocitule!”, i-a strigat fosta colegă de partid șefului AUR.

Șoșoacă a fost acuzată de susținătorii lui Simion că a monopolizat scena, microfonul și evenimentul și au strigat ”Jos scena!”.

Pe de altă parte, Șoșoacă l-a acuzat pe Simion că și-a pus oamenii să bată o femeie de 70 de ani, conform Epoch Times România. Șoșoacă țipa, printre altele, ”Avem nevoie de jandarmi!”.

Sentoarea i-a cerut lui Simion să plece din Piaţa Victoriei, pe motiv că el are autorizat doar protestul din Piața Universității, de unde AUR a plecat în marș, în timp ce manifestația din Piața Victoriei este autorizată doar de ea.

Pe de altă parte, George Simion încerca să o acopere pe Șoșoacă atunci când vorbea punând muzică patriotică la boxe. Simion a refuzat să urce pe scenă la invitația lui Lazarus și a senatoarei ex-AUR.

LIVE AICI

The post Scandal între George Simion și Diana Șoșoacă la protestele paralele. Liderul partidului AUR și senatoarea s-au huiduit și acuzat reciproc că au confiscat manifestația first appeared on Money.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents