Publicat in data de: Monday, 14 June, 2021, 7:55

Smartphone-ul oficial UEFA EURO 2020, vivo X60 Pro, în oferta eMAG din 10 iunie. S-a lansat și modelul Y72 5G

Share This
Tags

vivo a lansat oficial flagship-ul X60 Pro în România. Noul model din seria vivo X va fi disponibil prin parteneriatul cu distribuitorul eMAG, atât online cât și în rețeaua sa de showroom-uri din țară, începând cu data de 10 iunie, la prețul recomandat pentru vânzare de 3.799 lei.

V60 Pro

vivo X60 Pro, recent lansat în Europa, oferă un sistem de imagistică realizat în colaborare cu ZEISS, care va ajuta utilizatorii să creeze fotografii şi filmări remarcabile.

„Suntem încântaţi şi mândri să lansăm pe piaţa din România cel mai nou smartphone vivo – X60 Pro. Acesta este primul smartphone vivo dezvoltat împreună cu ZEISS disponibil în România şi reprezintă rezultatul colaborării noastre cu una dintre primele companii din domeniul optoelectronicii.“, a declarat Erik Zhu, preşedinte vivo România.

Performanţă de top şi funcții de imagistică avansate

vivo X60 Pro utilizează noul sistem de stabilizare Gimbal 2.0. Acesta permite utilizatorilor să surprindă imagini clare, de mare precizie, cu obiecte în mişcare. Împreună cu obiectivul cu diafragmă mare f/1.48 şi cu algoritmul inovator IA de reducere a zgomotului, funcţia Extreme Night Vision 2.0 ajută utilizatorii să surprindă detalii în situaţii cu lumină redusă printr-o simplă atingere, pentru a înregistra imagini nocturne detaliate. În plus, funcţia Super Night Portrait pentru fotografii cu lumină din spate luminează subiectul fără a supraexpune fundalul, iar Panorama Night Mode îmbunătăţeşte semnificativ luminozitatea şi claritatea imaginilor panoramice în lumină redusă.

Telefonul folosește un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 870 şi are un afişaj flexibil Ultra O AMOLED de 6,56-inchi fără margini, cu rată de refresh de 120Hz* şi rată de răspuns de 240Hz, oferind utilizatorilor o experienţă rapidă şi simplă.

X60 Pro – smartphone-ul oficial al UEFA EURO 2020

UEFA şi vivo au în comun pasiunea pentru excelenţă şi îşi doresc să ofere experienţe noi şi interesante fanilor fotbalului, prin urmare vivo X60 Pro este partenerul oficial al campionatului de fotbal UEFA EURO 2020™.

Modelul X60 Pro este disponibil pentru pre-sale incepând cu data de 10 iunie 2021 și vine și cu o promoție de lansare, până în data de 31 iulie 2021: 300 lei discount pentru achiziție.

Y72 5G

vivo a lansat și smartphone-ul Y72 5G în România, în rețeaua eMAG

Producătorul a lansat și noul model Y72 5G. Cu Non-Stop 5G, performanţă puternică, design modern şi funcţii de fotografiere avansate pentru a obţine Cadrul Perfect, Y72 5G oferă valoare şi funcţii noi care vor schimba piaţa de smartphone-uri din gama de mijloc.

Excelenţă în fiecare zi cu Y72 5G

Seria Y oferă funcţii excelente pentru utilizare zilnică şi divertisment şi a devenit foarte repede apreciată în Europa. Această serie a schimbat standardul pentru smartphone-urile din gama de mijloc, prin performanţa bateriei, experienţa oferită de camera foto şi design-ul deosebit. Creat pentru experienţă 5G rapidă, performanţă robustă, funcţionare uşoară şi download-uri rapide, Y72 5G continuă succesul gamei lansate anul trecut.

Fie că intraţi online sau folosiţi sistemul de operare inteligent şi intuitiv Funtouch, bazat pe Android 11, conectivitatea rapidă 5G, MediaTek Dimensity 700 şi memoria RAM de 8GB vă oferă o experienţă rapidă şi fără blocaje. De asemenea, telefonul oferă spaţiu de stocare intern de 128GB şi poate fi extins cu un card micro SD pentru a oferi spaţiu suficient pentru aplicaţii, fotografii şi filmări. Ţinând cont de feedback-ul pozitiv primit pentru generaţia din 2020, noul Y72 oferă aceeaşi baterie de capacitate mare, de 5000 mAh, care permite consumatorilor să folosească mai mult dispozitivul între încărcări. Bateria poate fi încărcată foarte uşor cu ajutorul încărcării rapide vivo de 18W.

Camera foto este cea mai importantă

Camera foto este cea mai importantă pentru vivo, creând cele mai bune smartphone-uri pentru fotografiere, la fiecare categorie de preţ şi ajută utilizatorii să surprindă Cadrul Perfect. Când utilizatorii trăiesc momente deosebite vor ca fotografiile şi filmările lor să surprindă acest lucru, chiar dacă sunt fotografi amatori sau cu experienţă. De aceea, vivo oferă smartphone-ul potrivit pentru fiecare client şi adaptat la nevoile acestuia. Y72 5G respectă perfect această idee şi are un preţ avantajos.

Sistemul său de camere foto, poziţionat în partea din spate conţine trei obiective cu patru funcţii principale: Ultra HD, ultragrandangular, bokeh şi macro, și permite utilizatorilor să surprindă diverse scene de la orice distanţă. Camera principală cu rezoluţie mare de 64 de megapixeli asigură stabilizare electronică a imaginii pentru fotografii şi filmări clare. Datorită modului Super Night, utilizatorii pot surprinde scene nocturne intense şi clare.

Pentru fotografii cu grupuri mai mari şi imagini panoramice puteţi folosi camera de 8 megapixeli cu obiectiv grandangular, în timp ce camera cu obiectiv macro vă ajută să vedeţi lumea dintr-o altă perspectivă şi să fotografiaţi de la doar 4cm, pentru prim-planuri interesante. Camera frontală de 16 megapixeli completează sistemul de camere şi oferă selfie-uri clare chiar şi în condiţii de lumină redusă.

Design modern, sofisticat

Datorită detaliilor precum ecranul FHD+ de 6,58 inchi pentru vizualizare la calitate deosebită, scanerul de amprentă rapid şi rezistent amplasat în spate şi culorile în degradé ale versiunii Dream Glow sau eleganţa versiunii Graphite Black, Y72 5G oferă un aspect şi o experienţă premium.

Modelul vivo Y72 5G va fi disponibil incepând cu data de 10 iunie 2021, cu preţ recomandat de 1699 lei și va aduce și o promoție de lansare, până în data de 31 iulie 2021: 200 lei discount pentru achiziție.

Producător de top din China

vivo este una dintre cele mai mari companii tehnologice din lume, iar activitatea sa comercială se concentrează în special pe dispozitive şi servicii inteligente. vivo şi-a propus să conecteze utilizatorii din toată lumea, prin crearea de telefoane inteligente interesante şi inovatoare, precum şi accesorii pentru acestea, dar şi prin servicii care să integreze tehnologia şi designul în moduri unice şi creative. Respectând valorile de bază ale companiei, care includ inovaţie, orientare spre client şi benfen*, vivo a implementat o strategie de dezvoltare sustenabilă pentru a deveni un lider mondial de lungă durată.

Cu sediul central în China şi o reţea de 10 centre R&D în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Hangzhou, Shanghai, Xi’an, Taipei, Tokyo şi San Diego, vivo se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii de ultimă generaţie, inclusiv 5G, inteligenţă artificială, design industrial, fotografie şi alte tehnologii în curs de dezvoltare. De asemenea, vivo a înfiinţat cinci hub-uri de producţie (inclusiv un centru de producţie autorizat de brand), în China, Asia de sud şi sud-est, cu o capacitate de producţie anuală de aproape 200 de milioane de telefoane inteligente. În acest moment, vivo şi-a extins reţeaua de vânzări în peste 40 de ţări şi regiuni şi este apreciat de peste 400 de milioane de utilizatori din toată lumea.

Sursa: BusinessCover.ro

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents