Publicat in data de: Tuesday, 6 December, 2011, 11:02

Surpriza de sarbatori de la CFR. Reducere de 25% la biletele de tren

CFR le face o surpriză călătorilor de sărbători. În perioada 1-31 decembrie, pasagerii pot achiziţiona biletele de tren cu o reducere de 25%. Reducerea se acordă, însă, numai biletelor cumpărate online cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank.

 

stiri de ultima oraPotrivit reprezentanţilor CFR, reducerea este valabilă chiar dacă biletul cumpărat are deja un tarif special, cum ar fi în cazul elevilor şi studenţilor, pensionarilor sau în cazul cumpărării unui bilet dus – întors, discount-ul fiind aplicat la suma finală.

Biletele se achiziţionează de pe site-ul www.cfrcalatori.ro. Clientul trebuie să se înregistreze pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi a ID-ului de bilet.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents