Publicat in data de: Saturday, 16 January, 2016, 17:26

The Dire Straits Experience

Share This
Tags

FOSTII MEMBRI DIRE STRAITS revin pentru doua concerte in Romania

“The Dire Straits Experience Tour”-  pe 19 Martie in Timisoara, la Filarmonica Banatul si pe 20 Martie in Bucuresti, la Sala Palatului.

Dire StraitsDupa succesul pe care  trupa l-a avut in 2013 in Romania, Chris White alaturi de Chris Whitten, tobosarul din ultimul turneu Dire Straits dintre anii 1991-1992, Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters si Michael Feat revin cu doua super-concerte: pe 19 Martie la Timisoara la Filarmonica Banatul si pe 20 Martie, la Bucuresti la Sala Palatului.

La mai bine de 35 de ani de la prima audiţie a melodiei “The Sultans of Swing”, Chris White alături de ceilalţi şase muzicieni de talie mondială vor interpreta live cele mai cunoscute hituri Dire Straits precum precum „Sultan of swings”„Your latest trick”, „Tunnels of Love”„Money for nothing”„Brothers în arms” sau „Romeo and Julliet” dar şi multe altele.

Despre Autor

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents