Publicat in data de: Thursday, 2 May, 2019, 21:59

Vestea care CUTREMURĂ din temelii lumea mondenă! ”Prietenul vedetelor” pentru care Delia a făcut apel disperat zilele trecute s-a stins din viață!

Share This
Tags

Vestea care CUTREMURĂ din temelii lumea mondenă! ”Prietenul vedetelor” pentru care Delia a făcut apel disperat zilele trecute s-a stins din viață!

Alex Faur, prietenul vedetelor, unul dintre cei mai excentrici milionari din Capitală, s-a stins din viață, joi, 2 mai 2019, la un spital din Capitală.

La doar câteva zile după ce vedetele din România s-au mobilizat ca să îl salveze apelând la fani pentru donare de sânge, Alex Faur a fost răpus de o boală gravă, de care aflase în urmă cu aproximativ o săptămână. „Prietenul vedetelor” ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, bărbatul a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit urgent starea de sănătate.

Alex Faur a fost un apropiat al milionarilor din România, făcând parte și din gașca vedetelor, prin prisma relației de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab, cu Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia, Cătălin Botezatu, dar și multe alte vedete, potrivit antena3.ro.

Articolul Vestea care CUTREMURĂ din temelii lumea mondenă! ”Prietenul vedetelor” pentru care Delia a făcut apel disperat zilele trecute s-a stins din viață! apare prima dată în Evz Monden.

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents