Publicat in data de: Monday, 13 September, 2021, 22:26

Virgil Popescu, după discuţii cu reprezentanţii General Dynamics: O posibilă achiziţie a UM Bucureşti nu este exclusă, dar procedura va dura ceva timp şi până atunci trebuie să ne organizăm pentru fabricarea în România a transportoarelor Piranha

Share This
Tags

”Astăzi am avut o întâlnire de lucru, la ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, cu reprezentanţii General Dynamics pentru a discuta despre etapa a II-a a contractului de achiziţie de către MAPN a transportoarelor Piranha, precum şi despre asocierea dintre ROMARM şi GD, cu privire la fabricarea acestora în România. Armata Română are nevoie de aceste transportoare şi conform contractului de offset acestea trebuie fabricate în România”, a anunţat, luni, ministrul Economiei.  

Potrivit acestuia, o posibilă achiziţie a UM Bucureşti de către General Dynamics nu este exclusă, dar procedura va dura ceva timp.  

”Până atunci trebuie să ne organizăm pentru fabricarea în România a transportoarelor, aşa cum a fost stabilită prin contractul offset. La discuţii au mai participat directorul CN ROMARM Ţuţu Gabriel, iar din partea MEAT secretar de stat Daniela Nicolescu, Ruxandra Anghel, director al Direcţiei Industria de Apărare şi Manafu Adrian, director al Direcţiei Generală Administrarea Participaţiilor Statului. Am transmis că încurajez investiţiile şi îmi doresc ca industria de apărare din ţara noastră să fie una performantă şi cu produse de top”, a mai scris ministrul.  

 

Despre Autor

- ofera cititorilor de presa online informatii locale din Bucuresti, business local, lifestyle urban, evenimente.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Limetorrents